Thursday, November 26, 2009

Jamuan Jalinan Kasih Guru-Guru SMKJR Anjuran Kelab Guru 2009

Jamuan makan malam(Jalinan Kasih) ini telah diadakan pada 6 November 2009(Jumaat)anjuran Kelab Guru SMK Jalan Reko 2009.Dengan tema merah hitam pada malam itu menampilkan lagi keanggunan guru-guru yang hadir.Terima kasih daun keladi kepada semua guru yang hadir.Alhamdullilah majlis berlansung dengan lancar dan jayanya.Tahniah kepada pengerusi En.Shahizam serta AJK2 yang telah memberikan komitmen yang terbaik untuk majlis ini.Semoga kesepakatan kita akan mendapat keberkatan dari Nya.Terima kasih semua.Juga tidak lupa ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada Pengetua Pn.Rosny bt Osman,guru-guru SMKJR,Staf Sokongan,RB Catering, Putrajaya Holdings serta individu2 yang telah memberi sumbangan dan idea dalam menjayakan jamuan pada tahun ini.

Suasana di Dewan Seroja Putrajaya.


Ketibaan Puan Rosny Binti Osman diiringi oleh AJK Kelab Guru.Puan Rosny menerima hadiah cenderahati daripada Kelab Guru.Ketibaan Yang DiPertua PIBG Dr. Tuan Suhaimi Bin Salleh serta AJK PIBG yang turut sama menyerikan majlis ini.


Sesi menjamu selera oleh para guru dan tetamu jemputan yang hadir.

Penyerahan Perlembagaan Kelab Guru 2009 oleh En Mohd Syahizam Bin Shair kepada Puan Pengetua.


Sambutan Ulang Tahun Puan Pengetua yang ke-54(4 November 1955).
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.


Puan Chai Sai Hon menerima hadiah daripada Kelab Guru yang disampaikan oleh Puan Pengetua kerana beliau telah menerima tawaran di Institut Aminuddin Baki Genting Highlands sebagai pensyarah. Tahniah Puan Chai.

Persembahan daripada Encik Syahizam bersama pemuzik undangan.


Ratu-ratu Reko sedang menggayakan pakaian masing-masing.

Puan Jemiat sedang di temuramah oleh juru
acara majlis dalam acara pemilihan Ratu Reko.


Encik Iskandar sedang menjawab beberapa soalan yang diberikan
oleh juru acara majlis bagi pencalonan Hero Reko.

Penyampaian hadiah bagi sesi cabutan bertuah
oleh Puan Pengetua kepada Puan Nurul Asyikin.


Sesi bergambar AJK PIBG dan guru-guru SMKJR.Sesi bergambar AJK Kelab Guru 2009 bersama Puan Pengetua di akhir majlis penutupan.

1 comment: