Monday, March 22, 2010

PROJEK RINTIS PROGRAM PEMULIHAN INTERVENSI 2M MURID-MURID PPKI

ISNIN 22 Mac 2010 - Idea pelaksanaan projek Rintis Program Pemulihan Intervensi 2M murid-murid PPKI dicetuskan dalam mesyuarat terakhir PPKI sesi 2009 bagi membantu murid-murid yang berpotensi dalam penguasaan 2M. Projek ini melibatkan 8 orang guru PPKI dan mensasarkan 85 % murid-murid PPKI terpilih dapat menguasai kemahiran 2M. Projek yang mendapat kerjasama positif daripada ibu bapa ini dan telah dilaksanakan secara terancang dan sistematik mulai awal Februari 2010 sehingga Mei 2010.

Gambar-Gambar Persidangan Program Rintis Intervensi 2M Bersama Ibu Bapa

Aktiviti Pelaksanaan Program Intervensi 2M
PROJEK LAMAN LESTARI WARISAN PPKI, SMK JALAN REKO

Majlis Perasmian Majlis Pecah Tanah ‘Projek Laman Lestari Warisan’
1 Mac 2010, MPV Landskap dan Nurseri PPKI telah melancarkan suatu majlis pecah tanah bagi projek pembinaan Laman Lestari Warisan berkonsepkan herba dan rempah ratus di kawasan hadapan Dewan Burhanuddin PPKI. Objektif utama Projek Laman Lestari Warisan ini ialah sebagai menyediakan suatu stesen P&P MPV Landskap dan Nurseri yang praktikal di samping sebagai memberi sumber ilmu terutamanya dalam mengenal tumbuh-tumbuhan jenis herba dan rempah ratus kepada warga sekolah.


Ucapan perasmian majlis pecah tanah projek Laman Lestari Warisan oleh Pengetua Puan Rosny bt OsmanPenyempurnaan Majlis pecah tanah ‘projek Laman Lestari Warisan’ oleh pengetua SMK Jalan Reko, Puan Rosny bt Osman.Gambar kenangan bersama guru dan murid MPV Landskap dan Nurseri PPKI.

No comments:

Post a Comment